Název | Množství a jednotka |
---|---|
srnčí, jelení nebo kančí maso - plec, hřbet ap. | 800 g |
velká cibule | 2 ks |
červené víno | 150 ml |
masový vývar | 500 ml |
rajčatový protlak | 2 lžíce |
mletá sladká paprika | 1 lžíce |
pálivá paprika | 1 lžička |
čerstvě mletý pepř | |
jalovec | 5 ks |
nové koření | 5 ks |
pepř celý | 5 ks |
bobkový list | 3 ks |
tymián | 1 lžička |
sádlo | |
suchý chleba | |
sůl |
Postup: Do mixéru dáme vepřové maso ve vlastní šťávě a čalamádu bez nálevu. Rozmixujeme... zobrazit recept
Postup: Žloutky šleháme s horkou vodou, přidáme cukr a po troškách mouku s práškem do... zobrazit recept
Postup: Kachní prsa omyjeme, osušíme papírovou utěrkou a kůži ostrým nožem nařízneme na... zobrazit recept
Postup: Polovinu středně velkého celeru a 2 menší jablka oloupeme a nastrouháme na... zobrazit recept
Postup: Bifteky naklepeme, nakrojíme na okrajích, aby se nekroutily, osolíme, opepříme... zobrazit recept
Žloutky: zbylé žloutky dáme do porcelánového hrníčku a zalijeme lžičkou oleje. Chléb: nejlépe je uložený do chlebovky, přikrytý utěrkou. K chlebu můžeme přidat rozkrojené jablko, vydrží déle vláčný. Tvaroh: tvrdý tvaroh se... zobrazit článek
Penzion na Vyhlídce je neobyčejný penzion Beskyd, který svým optimálním...